1. What app is used to connect and control?
Answer: Tuya Smart or SmartLife
2. Supported storage capacity range?
Answer: 8GB - 128GB
3. Will the memory card be full affect the normal recording?
Answer: No, the video will cycle over the storage.
4. How many video storage methods are there?
Answer: Two. One is local memory card storage, and the other is cloud storage.
5. How many video recording methods are there?
Answer: Two. One is event video recording, and the other is 24 hours a day recording.
6. Can the camera rotate?
Answer: Yes. You can view almost 355° horizontally and 110° vertically.
7. Can it work when the network is disconnected?
Answer: Yes. After the network is disconnected, the camera continues to work normally, but the app cannot connect to view the monitoring screen.
8. Can I watch the playback when the network is disconnected?
Answer: You can take the memory card and view the playback on the file system, such as PC computer.
9. Is the voice intercom clear? Is there a noise?
Answer: Yes, no noise.
10. Do you support ONVIF?
Answer: No.
11. How do LED lights work?
Answer: When the light around the camera is bright, the LED light remains off. When the surrounding light is insufficient, the infrared light will work, and the monitoring picture is black and white. At this time, if someone approaches, the light will turn on automatically, and after the person leaves, the light will turn off automatically.
12. Supported network connection mode?
Answer: Network cable direct connection and WiFi connection.
13. What is the WiFi Band supported?
Answer: It supports 2.4G WiFi and does not support 5G WiFi.
14. How far from WiFi will there be a signal?
Answer: 5-20 meters. It depends on the signal strength of the WiFi router and the number of obstacles in the middle.
15. Power supply voltage support range?
Answer: 110-220V.
16. What pixels are available for the lens resolution of this product?
Answer: 3MP / 5MP / 8MP.
17. What are the volume and weight?
Answer: Length, width and height: 24 * 18.5 * 11.5cm, weight: 0.8kg.
18. How long is the shelf life?
Answer: One year.
19. What if the camera can't playback?
Answer: Please insert the memory card when the camera is powered off, and then start the camera. The minimum support is 8GB memory card and the maximum support is 128GB. And try to format the memory card.
20. Why does the camera rotate so slowly?
Answer: Please confirm whether the network is smooth and whether the camera is too far from the WiFi router?